f99a72_68f15b7b331a429d88b1cf55cb0da2d8-

Animal Biosa

Økologisk flydende tilskudsfoder

Om Animal Biosa

Økologisk flydende tilskudsfoder med fermenterede urter til opretholdelse af normal tarmfunktion.

 

Animal Biosa er mikrobielt fermenterede økologiske urter med en frisk syrlig duft og smag, der stimulerer foderoptagelsen og fordøjelsessystemet. Produktet indeholder kortkædede fedtsyrer, der styrker slimhinden i mave og tarm og bidrager til at skabe balance i dyrets mikrobiota.

Animal Biosa er økologisk, naturligt og fri for sukker og konserveringsmidler.

 

Kan købes i 500 ml flaske, 3 liter bag-in-box og 10 liter dunk.

Fordele ved at bruge
Animal Biosa

Animal Biosa må anvendes til alle dyr i kombination med ethvert foder
(tilsættes umiddelbart før fodring).

Letter
foderskift

ved overgang til græs og grovfoder

Fremmer ædelysten

med en frisk urteduft og syrlig smag

Stimulerer 
fordøjelsen

ved at stabilisere tarmmiljøet og optimere foderudnyttelsen

Vores kunder siger:

"Animal Biosa giver ro i maven, god fordøjelse og livsglæde. Jeg kalder det flydende omsorg."
-Annbritt Skytte

Animal Biosa kan anvendes til:

Kæledyr


Den komplekse blanding af fermenterede urter og kortkædede fedtsyrer genopretter og opretholder normal tarmfunktion. Produktet kan anvendes dagligt, minimum ½-1 ml pr. kg kropsvægt.

Animal Biosa kan desuden bruges overalt, hvor der opstår lugtproblemer, primært i forbindelse med kæledyr, men også ved skimmelangreb i våd- og kælderrum. Sprayes (med for eksempel blomsterforstøver) ufortyndet eller fortyndet med vand (1:1) direkte på dyret, lugtkilden (fx kattetis) og i dyrets nærmiljø. Undgå at ramme øjnene. Produktet kan anvendes ubegrænset og kræver ingen brug af maske, handsker m.m. Det er uskadeligt og ufarligt for mennesker og kæledyr.

Køb Animal Biosa til kæledyr

Animal Biosa til kæledyr kan købes via Helsams webshop på helsam.dk eller i din lokale helsekostforretning. Hvis din helsekost ikke har Animal Biosa på hylden, kan butikken bestille det hjem. Via helsam.dk kan du også vælge at bestille Animal Biosa med gratis levering til din lokale helsekostforretning.
Heste


Et naturligt fermenteret tilskudsfoder, der indvirker på fordøjelseskanalen og tarmens mikroorganismer. Det er let at anvende og helt fri for sukker og dopingsubstanser. Den komplekse blanding af fermenterede urter og kortkædede fedtsyrer genopretter og opretholder normal tarmfunktion.
Produktet kan anvendes dagligt, 20-30 ml pr. 100 kg hest.

Køb Nordic Biosa
Du kan købe Nordic Biosa via Nordic Horse. Besøg deres side ved at klikke på dette link:
Nordichorse.dk
Bier


Et naturligt produkt med mælkesyre, eddikesyre og ekstrakt af økologiske urter til brug i bistader. Kan bruges i kombination med fx oxalsyre, hvis staderne er særligt angrebne.

Produktet kan erstatte røgpusteren, kan sprøjtes på staderne og gangene samt anvendes til hygiejnisering af stader og bikager og som biologisk desinficeringsmiddel.

Produktet er naturligt og ikke sundhedsskadeligt for hverken bier eller avler. Der kræves intet ekstra sikkerhedsudstyr ud over det sædvanlige. Animal Biosa bidrager til en naturlig og stressfri pleje af bierne.

Køb Animal Biosa til bier
Du kan købe Animal Biosa til bier ved at sende
en mail til info@biosa.dk
Landbrugsdyr


Mikrobielt fermenterede urter til en stabil mikrobiota og forbedret foderudnyttelse.

Produktet kan anvendes dagligt, minimum 1-1½ ml pr. 5 kg kropsvægt.

Kan med fordel anvendes som pattespray og sårbehandling (fortyndes med vand 1:1).


Animal Biosa sikrer desuden en effektiv kompostering af gødning. Derved hæmmes udskillelsen af potente lugtstoffer og ammoniakfordampningen mindskes. Animal Biosa vil således forbedre staldmiljøet.

Køb Animal Biosa til landbrugsdyr
Du kan købe Animal Biosa som 10 liter dunk til landbrugsdyr ved at sende en e-mail til info@biosa.dk

Dansk produceret

Animal Biosa produceres af Biosa ApS, der er autoriseret producent af økologiske foderblandinger. Produktet er underlagt bakteriologisk analyse ved et autoriseret laboratorium.