top of page
f99a72_68f15b7b331a429d88b1cf55cb0da2d8-

Animal Biosa

Økologisk flydende tilskudsfoder

Om Animal Biosa

Animal Biosa er fermenterede økologiske urter med en frisk syrlig duft og smag til opretholdelse af normal mave/tarmfunktion.

Animal Biosa er økologisk, naturligt og fri for sukker og konserveringsmidler.

 

Kan købes i 500 ml flaske, 3 liter bag-in-box og 10 liter dunk.

Fordele ved at bruge
Animal Biosa

Animal Biosa må anvendes til alle dyr i kombination med ethvert foder
(tilsættes umiddelbart før fodring).

Letter
foderskift

ved overgang til græs og grovfoder

Fremmer ædelysten

med en frisk urteduft og syrlig smag

Stimulerer 
fordøjelsen

ved at stabilisere tarmmiljøet

Vores kunder siger:

"Animal Biosa giver ro i maven, god fordøjelse og livsglæde. Jeg kalder det flydende omsorg."
-Annbritt Skytte
  • Terra Biosa 3 liter
    Til jordforbedring, kompostering, spiring af frø, på græsplænen, til frugttræer, bærbuske og planter, i køkkenhaven, blomsterbede og drivhus.Det anbefales at vande med Terra Biosa i vådt og fugtigt vejr eller om aftenen. Terra Biosa forbedrer den mikrobielle sammensætning i jorden omkring planterne, hvilket øger næringsstofoptagelsen, giver større rodnet og udbytte af frugt og grønt. Køb Terra Biosa til havebrug Terra Biosa 3 liter bag-in-box kan købes via Helsams webshop på helsam.dk samt i udvalgte helsekostforretninger. Hvis din lokale helsekost ikke har Terra Biosa på hylden, kan butikken bestille det hjem.
  • Terra Biosa 10 liter
    Til jordbrug og gartneri i væksthus eller på friland. Tilføres for øget biologisk aktivitet og omsætning af organisk materiale, bedre jordstruktur og øget vandkapacitet. Øger næringstilførslen, giver bedre vækstbetingelser og øget rodvækst. Kan også bruges til gyllebehandling. Terra Biosa forbedrer den mikrobielle diversitet og aktivitet, øger komposteringen af organisk materiale i jorden samt frigivelsen af næringsstoffer. Jordstrukturen forbedres, planternes rodnet bliver større og udbyttet øges. Køb Terra Biosa som 10 liter dunk Du kan købe Terra Biosa som 10 liter ved at sende en e-mail til info@biosa.dk

Dansk produceret

Animal Biosa produceres af Biosa ApS, der er autoriseret producent af økologiske foderblandinger. Produktet er underlagt bakteriologisk analyse ved et autoriseret laboratorium.

bottom of page