Animal Biosa Bee

Plej dine bier naturligt og uden røg

100 % naturlige ingredienser

Økologisk

Fri for konserveringsmidler

 

Kan købes i 3 liter bag-in-box

Animal Biosa Bee

 

Animal Biosa Bee har mange anvendelsesområder.

Brug det i stedet for røgpusteren, som biologisk desinficeringsmiddel og til at genskabe den naturlige balance i staderne

 

Alverdens bier er under stort pres i disse år. Med Animal Biosa Bee ønsker vi at bidrage til en så naturlig og stressfri pleje af bierne som overhovedet muligt.

Produktet er naturligt og ikke sundhedsskadeligt for hverken bier eller dig som biavler. Der kræves ikke sikkerhedsudstyr, ud over det du er vant til at bruge, så det er let at anvende.

Til daglig omgang med bierne samt behandling forår og efterår.

Om Animal Biosa Bee

Animal Biosa Bee er et naturligt produkt til biavl. Animal Biosa Bee indeholder mælkesyre, eddikesyre, og ekstrakt af økologiske urter.

Gennem sin unikke kombination af urter og naturlige organiske syrer sænker Animal Biosa Bees pH-værdien (pH i produktet er 3,5). Animal Biosa Bee kan bruges i kombination med for eksempel oxalsyre, hvis staderne er særligt angrebne.

 

Ved brug af Animal Biosa Bee kan naturens mikrobiologiske balance genskabes, og det er derfor et oplagt supplement til den daglige pleje.

Som biavler kan du anvende produktet uden sikkerhedsudstyr. Undgå dog at spraye direkte i dine øjne, da det vil svie. Skulle det ske, skyl da øjnene efter med vand.

Mere om anvendelse

Animal Biosa Bee kan bruges i stedet for røgpusteren, det kan sprøjtes på staderne og gangene, det kan bruges til hygiejnisering af stader og bikager og som biologisk desinficeringsmiddel.

 

Animal Biosa Bee sprøjtes med en tryksprøjte på det indre af bistadet, hele reden og bierne efter fjernelse af urenheder.

Det er vigtigt at sprøjte på begge sider af bikagerne med Animal Biosa Bee i det tidlige forår og vinter. Behandlingen kan gentages gennem hele sæsonen, hvis det er nødvendigt.

 

Desuden anbefales det, at man benytter Animal Biosa Bee ved den daglige omgang med bierne.

 

Kvalitetssikring

Animal Biosa Bee produceres af Biosa Danmark der er autoriseret producent af økologiske foderblandinger. Produktet er underlagt bakteriologisk analyse ved et autoriseret laboratorium.

Vores kunder siger:

"Det er en fryd
at undgå at sprøjte med kemikalier. Mine bier elsker Animal Biosa Bee ."
- Bettina Präder, biavler i Tyskland 
Forhandlere af Animal Biosa Bee
 

Randers Nø

22 71 00 14 

segaltapis@gmail.com


 

KONTAKT OS

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

Har du spørgsmål? Så skriv din besked her.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Biosa Danmark 2021