top of page

Certifikater

Med fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed  

Om vores certifikater

 

At have en holistisk og bæredygtig tilgang til sundhed og miljø har aldrig været vigtigere. Det var fundamentet for grundlæggelsen af vores virksomhed og er det stadig den dag i dag. I Biosa har vi i alle dele af organisationen et højt fokus på kvalitet og bæredygtige løsninger. Til fremstillingen af vores mange produkter, benytter vi os udelukkende af veganske ingredienser og rene økologiske råvarer fra naturen. 

Kontrolrapporter

Biosa er kontrolleret af de danske fødevaremyndigheder, hvor vi har opnået vurderingen "ingen anmærkninger" ved at leve op til alle fødevarestyrelsens krav til produktion og administration gennem en længere årrække.

Konrolrapporter
Dansk Ø-mærke.jpg
EU Ø-mærke.jpg

Økologicertifikater

Biosa blev grundlagt på økologiske principper og derfor fremstilles alle vores produkter til både mennesker, dyr og jord udelukkende på økologiske ingredienser og vores produktionsmetoder optimeres løbende til at være så skønsomme for miljøet som overhovedet muligt.

Find økologicertifikater for vores fødevarer:

Find økologicertifikater for vores produkter til: 

Okologicertifikater
ISO-9001-2015.jpg

ISO 9001-certifikat

Kvalitet er kernen i vores virksomhed og vi bestræber os på løbende at optimere vores processer og øge effektiviteten i vores arbejde. I Biosa har vi derfor et højt fokus på en effektiv styring af vores kvalitet gennem alle led i vores organisation og derfor har vi valgt at blive ISO certificeret.

ISO 9001
vegan mærke.png

Vegan

Alle vores produkter er registreret hos Vegan Society, der er verdens ældste veganske forening. I Biosa støtter vi arbejdet i foreningen samtidig med, at vi ønsker at forsikre dig som forbruger om, at alle vores produkter er helt fri for animalske ingredienser.

Vegan
bottom of page