Biosa Danmark

Med naturen som inspiration
VI TROR PÅ:
At vi med mælkesyrebakterier kan gøre en forskel for mennesker, dyr og jord

"Vi bruger naturens løsninger til at fremstille

naturlige og bæredygtige produkter"
 

Naturen har fundet løsninger på alt. Den leverer hele fundamentet for vores kost og løsninger, der gør, at alle levende organismer kan fordøje mad og optage næringsstoffer, og den har også en løsning på, hvordan vores og naturens egne efterladenskaber skal nedbrydes og blive til nyt liv. Naturen sørger for bæredygtighed gennem sine fine økosystemer. Det er ganske fascinerende.

Et væsentligt element i naturens orden er mikroorganismer. De indgår i utallige processer. Vi bruger dem i vores produkter, fordi de på én gang er både geniale, effektive og bæredygtige.

"Vores vision er at forbedre sundheden for mennesker, dyr, planter og miljøet, og aktivt bidrage til at skabe en bedre og sundere verden"

 "Vores mission er at skabe og tilbyde de sundest mulige produkter til glæde for mennesker, dyr, planter og miljøet gennem udvikling og produktion af produkter på basis af gavnlige mikroorganismer og bæredygtige teknologier"

- Eli D. Nielsen, CEO Biosa Danmark

Biosa Danmark blev grundlagt i 2001 af Erik Nielsen
 

Vi fremstiller vores økologiske Biosa-produkter med inspiration fra naturen. I praksis er vores fremstillingsproces en fermentering, hvilket er en naturlig proces, der foregår i naturens økosystemer hvert eneste sekund.

...

Please reload

For godt et år siden igangsatte vi i Biosa Danmark, med støtte fra den nordiske udviklingsfond Nordic Climate Facility, et nyt projekt i Bolivia i samarbejde med vores lokale partner Biotop SRL. Projek...

I Nepal truer klimaforandringer landbrugets produktivitet, og gør store dele af befolkningen sårbare, fordi deres livsgrundlag i meget høj grad afhænger af landbruget. For at imødegå dette, er det helt...

>

Please reload

KONTAKT OS

På telefon eller email

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Har du spørgsmål så skriv din besked her
- så kontakter vi dig

​​

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Læs vores databehandlingspolitik her

© Biosa Danmark 2019