top of page
2019-687-forside-nature-is-facinating-1.

Biosa ApS

Vi bruger naturens løsninger til at fremstille naturlige bæredygtige produkter

Om Biosa ApS

Biosa ApS er en dansk familievirksomhed beliggende i Frederiksværk, hvor vi fremstiller produkter fermenteret med mælkesyrebakterier og urter til mennesker, dyr og jordbrug, som sælges i mere end 30 lande verden over.
 
Biosa ApS blev grundlagt i 2002 af Erik Nielsen. Siden begyndelsen har økologi og bæredygtighed spillet en afgørende rolle for alle dele af virksomheden.
 
Vores produkter fremstilles ved fermentering, som er en af de ældste måder til at konservere produkter, men processen har også en række andre fordele

 

Læs mere om, hvordan vi producerer vores produkter.

"Kvalitet og bæredygtighed er kernen i vores produktion. Alle vores råvarer er økologiske og gennemtestet - og vi anvender så vidt det er muligt genbrugsmaterialer til al vores emballage"
- Eli Nielsen, CEO

Med naturen som inspiration

Naturen har fundet løsninger på alt. Den leverer hele fundamentet for vores kost og løsninger, der gør, at alle levende organismer kan fordøje mad og optage næringsstoffer, og den har også en løsning på, hvordan vores og naturens egne efterladenskaber skal nedbrydes og blive til nyt liv. Naturen sørger for bæredygtighed gennem sine fine økosystemer. Det er ganske fascinerende. Et væsentligt element i naturens orden er mikroorganismer. De indgår i utallige processer. Vi anvender dem i vores produkter, fordi de danner et essentielt grundlag for vores fermenteringsproces.

Vision

"Vores vision er at forbedre sundheden for mennesker, dyr, planter og miljøet, og aktivt bidrage til at skabe en bedre og sundere verden."

Mission
Formål

"Vi tror på, at vi med mælkesyrebakterier kan gøre en forskel for mennesker, dyr og jord."

Vores
Strategi

- Eli D. Nielsen, CEO Biosa ApS

"Vores mission er at skabe og tilbyde de sundest mulige produkter til glæde for mennesker, dyr, planter og miljøet gennem udvikling og produktion af produkter på basis af gavnlige mikroorganismer og bæredygtige teknologier."

Sådan kom vi til at hedde Biosa

Navnet BIOSA er en kombination af BIOS, som betyder LIV på græsk, og A for agro – græsk for ager, som er et afgrænset stykke jord, hvor der dyrkes en afgrøde.

Som et symbol på, hvor vigtig jorden og dens mikroliv er for os.

Det første produkt, som Erik udviklede, var et økologisk organisk jordforbedringsmiddel til agerbrug. Dette produkt gav han navnet TERRA BIOSA, hvor Terra betyder jord på latin. Det næste produkt var til dyrehold, og derfor kaldte han det ANIMAL BIOSA.

Da Erik udviklede produktet til mennesker, ville han understrege Liv, fordi produktet var levende og aktivt. Navnet blev VITA BIOSA, hvor VITA betyder LIV på Latin.

Alle produkterne er skabt ud fra ønsket om bæredygtighed og idéen om at bruge naturens liv til at skabe nyt liv.

Biosa blev grundlagt i 2002
af Erik Nielsen
Certifikater

Find og læs alle vores certifikater og registreringer

Dansk Ø-mærke.jpg
vegan mærke.png

Økologicertifikater

Kontrolrapporter

Vegan Registrering

ISO-9001-2015.jpg

ISO 9001-certifikat

bottom of page