Vita Biosa har fået nyt look


Vi er meget stolte af at kunne præsentere Vita Biosa i et helt nyt design - med et rent og nordisk udseende, der udtrykker hvem vi er, og hvor vi kommer fra. Selve produktet det samme som det hele tiden har været; nemlig en drik med mælkesyrebakterier og urter.

Samtidig har vi ændret varebetegnelsen fra "urtedrik" til "fermenteret drik", og det skyldes ikke, at produktet har ændret sig, men derimod, at vi har ønsket at give en mere præcis beskrivelse af, hvad produktet er. Udover urterne og mælkesyrebakterierne indeholder Vita Biosa nemlig alle de stoffer, som mælkesyrebakterierne danner under fermenteringen. Du får altså mere end mælkesyrebakterier og urter, når du køber Vita Biosa, og det synes vi er værd at understrege.

#VitaBiosa

KONTAKT OS

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

Har du spørgsmål? Så skriv din besked her.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Biosa Danmark 2021