Vita Biosa er dansk produceret


Vi er en dansk virksomhed, der går op i sundhed og miljø. Vi er fascinerede af naturen og de løsninger, som den byder på. Vi tror på, at vi kan leve godt og langt mere bæredygtigt ved benytte naturens egne opfindelser. Vi brænder for at udbrede nogle af disse, fordi vi tænker, at det er det bedste for mennesker, dyr og jorden. Vi producerer produkter med mælkesyrebakterier, fordi disse små organismer udgør nogle helt grundlæggende funktioner i livet, og disse egenskaber udnytter vi i vores produkter. Vi benytter økologiske råvarer og naturlige fremstillingsmetoder i så stort omfang som overhovedet muligt, og håber, at det vil komme dig og alle andre til gode.

Er du interesseret i, hvordan produktionen foregår? Læs mere her

#Dansk

KONTAKT OS

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

Har du spørgsmål? Så skriv din besked her.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© Biosa Danmark 2021