KONTAKT OS

På telefon eller email

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Har du spørgsmål så skriv din besked her
- så kontakter vi dig

​​

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Læs vores databehandlingspolitik her

© Biosa Danmark 2019

Choy sum salat med æg

Lene Hanssons opskrift på choy sum salat med æg

 

100 g choy sum salat

100 g radicchio

100 g  rucola

2 spsk. rød basilikum

100 g rød peber

100 g gul peber

2 hårdkogte æg

 

Dressing:

1 spsk. olivenolie
Saft af ½ lime

1 spsk. Vita Biosa

1 spsk. finthakket koriander

½ tsk. himalayasalt

 

Salaterne skæres fint og blandes med basilikum samt gul og rød peber i tern. Det hele anrettes på et lille fad, med æg i kvarte. Dressingen dryppes henover salaten.

 

 

Ud fra et forsigtighedsprincip skal salater, smoothies og lignende retter, hvor der er anvendt Vita Biosa, indtages samme dag, som de er tilberedt. Dette gælder ikke, hvis der er tale om en madret, der fermenteres (mælkesyregæres).

Please reload