Noget for enhver smag

 

 

Der er mange, der elsker den unikke syrlige smag af Vita Biosa. Men der er også nogen, der synes, at smagen er lige syrlig nok. Med vores nye og mildere udgave af Vita Biosa Aronia, er der godt nyt, hvis du hører til en af dem.

 

Vita Biosa er en fermenteret drik, og den er syrlig på grund af de stoffer, der dannes af mælkesyrebakterierne under fermenteringen. Og derfor er det syrlige en naturlig og væsentlig del af produktet i alle varianterne. Det, der adskiller den nye Vita Biosa Aronia fra de andre Vita Biosa-varianter, er, at den er tilsat økologisk Erythritol fra fermenteret GMO-fri majs. Erythritol er et sukkeralkohol, der naturligt findes i modne grøntsager og frugter, men i modsætning til sukker indeholder det hverken kalorier eller kulhydrater.

 

Du kan altså få en Vita Biosa med en rundere og mindre syrlig smag end de øvrige varianter, men stadig med de samme økologiske urter, mælkesyrebakterier og organiske syrer som tidligere.

 

Du kan købe Vita Biosa Aronia i en 500 ml flaske eller i en 3 liter bagin-box.

 

 

Please reload

KONTAKT OS

På telefon eller email

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Har du spørgsmål så skriv din besked her
- så kontakter vi dig

​​

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Læs vores databehandlingspolitik her

© Biosa Danmark 2019