KONTAKT OS

På telefon eller email

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Har du spørgsmål så skriv din besked her
- så kontakter vi dig

​​

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Læs vores databehandlingspolitik her

© Biosa Danmark 2019

Grønkålspandekager med fyld

Lene Hanssons opskrift på grønkålspandekager med fyld

 

 

 

Pandekager

40 g chiafrø

50 g rismel
50 g majsmel
2½ dl risdrik
2 æggeblommer
50 g grønkål, uden stok og hakket
Smør til stegning

 

Grønt fyld
100 g agurk
50 g squash
1 tsk. basilikum, fintsnittet
1 spsk. sesamolie
1 spsk. limesaft
½ tsk. ubleget havsalt

 

Rødt fyld
50 g tomater
50 g radiser
50 g rød peber
1 tsk. koriander, fintsnittet
1 tsk. Vita Biosa
1 tsk. olivenolie
½ tsk. havsalt

Fremgangsmåde:
Skær agurk og squash til det grønne fyld i fine tern, og bland det sammen med basilikum i en lille skål. Dryp sesamolie og limesaft over, drys med havsalt, og lad det trække. Skær tomater, radiser og rød peberfrugt til det røde fyld i fine tern, og bland det sammen med koriander i en anden lille skål. Dryp Vita Biosa og olivenolie over, drys med havsalt, og lad det trække. Bland ingredienserne til pandekagerne sammen. Steg dem på en varm pande i lidt smør i 2 minutter på hver side, eller til de er gyldne. Server dem varme sammen med de to slags fyld.
 

 

Ud fra et forsigtighedsprincip skal salater, smoothies og lignende retter, hvor der er anvendt Vita Biosa, indtages samme dag, som de er tilberedt. Dette gælder ikke, hvis der er tale om en madret, der fermenteres (mælkesyregæres).

 

Fra Elsk din tarm 2 af Lene Hansson og Christine Erritzøe

 

Please reload