Nu kan du også få Vita Biosa Aronia som 1 liters flaske

 

 

  

Nu kan du også få vores populære Vita Biosa Aronia i en 1 liters flaske. Der er mange, som foretrækker at købe en liter ad gangen, og nu har alle Vita Biosa Aronia fans også den mulighed. Vita Biosa Aronia fås i helsekostforretninger, helsam.dk, matas.dk og mange andre webshops med helsekostprodukter.

 

Du kan fortsat også købe Vita Biosa Aronia i en 500 ml flaske eller i en 3 liter bagin-box.

 

Vita Biosa Aronia indeholder de samme mælkesyrebakterier og urter, som vores øvrige varianter, men derudover har vi tilsat blåbær, solbær og aronia. Desuden er Vita Biosa Aronia tilsat en smule økologisk sødemiddel. Ikke for at gøre den sød, men for at tage toppen af den syrlige smag, som stammer fra de syrer, mælkesyrebakterierne danner, når produktet fermenteres. Så er der noget for enhver smag.

 

Please reload

KONTAKT OS

På telefon eller email

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Har du spørgsmål så skriv din besked her
- så kontakter vi dig

​​

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Læs vores databehandlingspolitik her

© Biosa Danmark 2019