top of page
2018-403 top_distributor.jpg

Terra Biosa

Organisk jordforbedringsmiddel

Om Terra Biosa

Organisk jordforbedringsmiddel med levende mikroorganismer til omsætning af organisk materiale og forbedret vækstmiljø for afgrøder.


Terra Biosa er baseret på en blanding af økologiske urter, mælkesyrebakterier og andre naturligt forekommende mikroorganismer.
 
Terra Biosa øger antallet af mikroorganismer i jorden og dermed omsætningen af organisk samt frigivelsen af næringsstoffer. Ingredienserne i Terra Biosa medvirker til en øget mikrobiel diversitet og biologisk aktivitet i jorden, forbedret næringstilførsel samt bedre jordstruktur og rodvækst.

Terra Biosa kan købes i 3 liter bag-in-box og 10 liter dunk.

Fordele ved at bruge Terra Biosa

Terra Biosa er velegnet til have- og markbrug samt gartneriproduktion i væksthus og på friland (udbringes om aftenen eller i fugtigt vejr).

den biologiske aktivitet i jorden og omsætningen af organisk materiale

Øger

næringstilførslen, vækstbetingelserne og jordstrukturen

Forbedrer

rodvæksten og vandkapaciteten

Forøger

Hvornår og hvordan bruges Terra Biosa

 

Terra Biosa kan tilføres direkte i jorden og på afgrøder i alle vækststadier. Udbringning sker fra marts til oktober på tidspunkter, hvor der er fugt i jorden. Fra såning til 2 uger efter fremspring kan Terra Biosa i stærke koncentrationer nedsætte spiringen. Bør ikke udbringes om vinteren.
 
Terra Biosa produceres af Biosa Danmark, der er autoriseret producent af økologiske fødevarer.

 

Ingredienserne i Terra Biosa er alle godkendt til brug i fødevarer.

2017-311_BiosaGarden-2287.jpg

Vores kunder siger:

"Flotte, store og velsmagende grøntsager
og bær, helt naturligt."

- Bjarne Andersen, køkkenhaveentusiast
  • Terra Biosa 3 liter
    Til jordforbedring, kompostering, spiring af frø, på græsplænen, til frugttræer, bærbuske og planter, i køkkenhaven, blomsterbede og drivhus.Det anbefales at vande med Terra Biosa i vådt og fugtigt vejr eller om aftenen. Terra Biosa forbedrer den mikrobielle sammensætning i jorden omkring planterne, hvilket øger næringsstofoptagelsen, giver større rodnet og udbytte af frugt og grønt. Køb Terra Biosa til havebrug Terra Biosa 3 liter bag-in-box kan købes via Helsams webshop på helsam.dk samt i udvalgte helsekostforretninger. Hvis din lokale helsekost ikke har Terra Biosa på hylden, kan butikken bestille det hjem.
  • Terra Biosa 10 liter
    Til jordbrug og gartneri i væksthus eller på friland. Tilføres for øget biologisk aktivitet og omsætning af organisk materiale, bedre jordstruktur og øget vandkapacitet. Øger næringstilførslen, giver bedre vækstbetingelser og øget rodvækst. Kan også bruges til gyllebehandling. Terra Biosa forbedrer den mikrobielle diversitet og aktivitet, øger komposteringen af organisk materiale i jorden samt frigivelsen af næringsstoffer. Jordstrukturen forbedres, planternes rodnet bliver større og udbyttet øges. Køb Terra Biosa som 10 liter dunk Du kan købe Terra Biosa som 10 liter ved at sende en e-mail til info@biosa.dk

Dansk produceret

Terra Biosa produceres af Biosa ApS, der er autoriseret producent

af økologiske fødevarer. Ingredienserne i Terra Biosa

er alle godkendt til brug i fødevarer.

bottom of page