Glæd dig selv med Vita Biosa

og få et tilskud af

mælkesyrebakterier

på den naturlige måde

Vita Biosa fermenteres med

mælkesyrebakterier og økologiske urter
Indeholder hverken sukker, mælk, gluten eller konserveringsmidler

Se hvordan andre drikker Vita Biosa: Drik et lille shot hver dag (20-30 ml) på det tidspunkt af dagen, det passer dig bedst.

Det er let at tage Vita Biosa, for det skal ikke tages på et bestemt tidspunkt eller på en bestemt måde...

Det er kombinationen af mælkesyrebakterier og urter og de stoffer, der dannes under fermenteringen, der gør Vita Biosa så unik.

Vita Biosa fermenteres med 19 forskellige urter og mens mælkesyrebakterierne (8 forskellige kulturer...

Please reload

 

Nu kan du også få vores populære Vita Biosa Aronia i en 1 liters flaske. Der er mange, som foretrækker at købe en liter ad gangen, og nu har alle Vita Biosa Aronia fans også den mulighed. Vita Biosa Aronia fås i helsekostforretninger, helsam.dk, matas.dk og mange andre webshops med helsekostprodukt...

Vita Biosa fremstilles i Danmark. Men vi har også to oversøiske produktioner af Vita Biosa i henholdsvis Colombia og Argentina.

Vores filosofi er at bidrage til en verden, hvor bæredygtighed og sundhed er grundpillerne i vores udvikling. Både i form af de produkter vi fremstiller, og i måden, vi mark...

>

Please reload

KONKURRENCE

Dine erfaringer med
Vita Biosa

Hvordan drikker du Vita Biosa og hvilke erfaringer har du i øvrigt med det? Del dine erfaringer med os, så andre kan få glæde af dem.

Samtidig deltager du i konkurrencen om 1 stk. 3 liter Vita Biosa i baginbox. Vi trækker lod om 1 stk. hver måned og giver vinderen direkte besked. Hvis du er den heldige vinder, kan du selv vælge, om du vil have Original, Aronia eller Hyben.

Ved at deltage giver du os lov til at offentliggøre dine erfaringer. Du må gerne være anonym, hvis du ønsker det - blot at vi her på redaktionen kender dit navn.

Lene Hansson
og Vita Biosa

Lene Hansson bruger Vita Biosa i sin madlavning

En fermentering er en gammel opfindelse! Mennesker har konserveret fødevarer i generationer før køleskab og konserveringsmidler blev opfundet.

Kort fortalt er en fermentering med mælkesyrebakterier en proces, hvor mælkesyrebakterierne omsætter eksempelvis sukker til mælkesyre og eddikesyre samt en ræ...

Mælkesyrebakterier er mikroorganismer, der lever overalt i naturen og i os selv, blandt andet på huden og i vores tarme. Her udfører de en række opgaver.

Kort fortalt omsætter mælkesyrebakterierne kulhydrater til mælkesyre og en række andre stoffer, for eksempel aminosyrer og vitaminer.

I kroppen er d...

Please reload

 
Vita Biosa giver dig
en frisk start
- uanset hvornår du har brug for det!

Vi er en dansk virksomhed, der går op i sundhed og miljø. Vi er fascinerede af naturen og de løsninger, som den byder på. Vi tror på, at vi kan leve godt og langt mere bæredygtigt ved benytte naturens egne opfindelser. Vi brænder for at udbrede nogle af disse, fordi vi tænker, at det er det bedste for mennesker, dyr og jorden.

Vi producerer produkter med mælkesyrebakterier, fordi disse små organismer udgør nogle helt grundlæggende funktioner i livet, og disse egenskaber udnytter vi i vores produkter. Vi benytter økologiske råvarer og naturlige fremstillingsmetoder i så stort omfang som overhovedet muligt, og håber, at det vil komme dig og alle andre til gode...

Please reload

 

KONTAKT OS

På telefon eller email

info@biosa.dk

 

47 77 22 70

Har du spørgsmål så skriv din besked her
- så kontakter vi dig

​​

Biosa Danmark ApS

Sonnerupvej 41
DK - 3300 Frederiksværk

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Læs vores databehandlingspolitik her

© Biosa Danmark 2019