Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier til gravide og ammende

Mælkesyrebakterier til gravide og ammende

Her er, hvad du skal vide om vores flydende produkt fermenteret med mælkesyrebakterier, som kan indtages af gravide og ammende

Når det kommer til den gravide eller ammende krop, er det ganske naturligt, at hverdagen byder på nye kropslige udfordringer og glæder. Derfor er vi ofte også mere fokuseret på vores kroppe i denne tid, hvor man ønsker det bedste for sig selv og baby.

 

I den forbindelse har flere spurgt ind til, om man må indtage mælkesyrebakterier som gravid eller ammende, og her er det korte af det lange, at det må du gerne. Hver gravid eller ammende krop er naturligvis forskellig, og derfor er det vigtigt, at du også konsulterer dig med din egen læge, jordemoder eller sundhedsplejerske for individuel rådgivning.

 

Hvor meget kan man indtage af vores flydende produkt fermenteret med mælkesyrebakterier som gravid og ammende?

Du skal tage udgangspunkt i dit eget graviditets- og amningsforløb, når du kigger på, hvor meget du vil indtage af et økologisk produkt fermenteret med mælkesyrebakterier. Helt generelt må du, hvis der ikke er komplikationer i forbindelse med dit graviditets- og amningsforløb, indtage samme mængde af vores flydende, økologiske produkt fermenteret med mælkesyrebakterier, som hvis du ikke var gravid eller ammende.

 

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit graviditetsforløb eller amningsforløb kan betragtes som værende uden komplikationer, bør du tage kontakt til din læge, jordemoder eller sundhedsplejerske, der kan rådgive dig om mængde.

 

Flydende, økologiske, fermenteret drikke som også kan drikkes af gravide og ammende

Biosas produkter fermenteret med mælkesyrebakterier kan også drikkes af gravide og ammende. Vi har udviklet fire forskellige smagsvarianter, så du kan finde en, der falder i din smag. Prøv fx vores originale variant eller vores bærvariant med økologisk saft fra aronia, solbær og blåbær.

 

Fortynd eventuelt vores fermenteret drik med lidt vand, hvis du synes, smagen er lidt for stærk. Drikken skal drikkes umiddelbart efter opblandingen. Smagen kan variere en smule fra gang til gang, da fermentering med mælkesyrebakterier er en naturlig proces.

Læs næste

Hvad er fermentering?
Mælkesyrebakterier